Op alle facetten

leveren wij topkwaliteit!

Op alle facetten

leveren wij topkwaliteit!

Ontwerp en advies

Bij het creƫren van een unieke keuken is het ontwerp en advies essentieel. Voor het perfecte plan zijn maatwerk materialen belangrijk, maar allereerst moet het ontwerp tot in de kleinste details kloppen. Daar begint onze kwaliteit. Ik maak bij u thuis een uniek en verrassend ontwerp op maat, speciaal voor uw woning. Bij het maken van dit plan verzorg ik een ontwerp maar ook advies op gebied van stijl en kleurstelling.

Kasten van topkwaliteit

Het is belangrijk dat uw keuken er prachtig uit ziet. Minstens zo belangrijk is de kwaliteit van de kasten. De keukenmeubelen zijn van degelijke kwaliteit en worden op maat gemaakt. Qua fronten zijn er erg veel mogelijkheden in melamine deuren, lakwerk deuren, fineerdeuren en massief houten deuren.
De kwaliteit wordt ook doorgezet in scharnieren en laden. Deze zijn voorzien van soft close en op deze sluitsystemen worden ruime garanties verstrekt.

Apparatuur van topkwaliteit

De apparatuur in uw keuken wordt dagelijks gebruikt. Dan wilt u ook dat deze van een niveau zijn dat je erop kunt bouwen. Dat de oven doet wat u wilt, dat de vaatwasser stil is en de afzuigkap de geuren uit de ruimte haalt. Wij werken uitsluitend met merken waar wij achter staan en weten dat u de juiste kwaliteit krijgt. Ook op gebied van apparaten is er maatwerk beschikbaar. Dit bespreek ik graag met u in een persoonlijk gesprek.

Werkbladen van topkwaliteit

Een leuke zoektocht is het werkblad op uw nieuwe keuken. Of het nu gaat om een kunststof, graniet, marmer, composiet, beton of keramiek werkblad; kwaliteit staat ook hier voorop. Wij hebben voor onze werkbladen verschillende fabrikanten. Naast de Nederlandse fabrikanten betrekken wij voor bijzondere kleuren en unieke afwerkingen ook werkbladen uit Italiƫ. In het laatste geval bestaat de mogelijkheid zelf uw werkblad uit te zoeken in de steengroeve.

Accessoires waar we de keuken mee personaliseren

Graag maak ik voor uw keuken het geheel compleet met de juiste accessoires. Onze leveranciers op het gebied van accessoires bewegen mee in de verschillende trends. Ik denk o.a. met u mee op het gebied van verlichting, essentieel in de keuken. Met verschillende dimbare ledverlichting kunnen we praktisch en sfeer eenvoudig combineren. De keuken is namelijk het hart van de woning. Daar waar de dag begint en de avond eindigt.

Overtuigd van onze kwaliteit?

Maak een afspraak of bekijk onze referenties.