Een eigentijdse werkwijze

voor het beste eindresultaat!

Een eigentijdse werkwijze

voor het beste eindresultaat!

Kennismaken

In een eerste gesprek bij u thuis maak ik graag kennis met u. Ik vind het belangrijk om elkaar beter te leren kennen voordat we samen het proces voor uw nieuwe keuken starten. Daarna inventariseer ik uw wensen over de totale ruimte en vervolgens over uw keuken. Hierin mag u ook rekenen op mijn advies en ideeën. We brainstormen over de invulling van de ruimte om samen tot een prachtig en uniek conceptplan te komen.

Concept plan

Het conceptplan wat ik bij u thuis maak, geeft een realistisch overzicht van de keuken en van de keukenruimte t.o.v. uw woning. Deze tekening zet ik eerst meer technisch op, zodat alle afmetingen realistisch zijn. Ik geef met wat kleuren diepte in de tekening zodat deze gaat leven en nog meer inspiratie geeft. Zo ontstaat er een conceptplan welke een mooi beeld geeft. Persoonlijk vind ik dit een hele leuke fase, omdat ik er dan achter kom of ik u heb kunnen verrassen.

Verdiepen

Na onze eerste afspraak ga ik het conceptplan in een mooi 3D-ontwerp verwerken. Ik creëer een uniek en fotorealistisch beeld van uw keukenruimte. Daarnaast maak ik een complete en eerlijke begroting voor de besproken keuken. In een vervolggesprek gaan we dieper op alle details in, finetunen we deze details en zijn we weer een stapje dichter bij het gewenste eindresultaat.

Voorbereiden

De voorbereidingen op de montage zijn een belangrijk onderdeel van onze werkwijze. Om een perfect eindresultaat te realiseren werk ik samen met een vast projectteam dat bestaat uit een projectbegeleider en monteur. Zowel het inmeten en het bestellen als het controleren van de bestelling worden door de projectbegeleider gedaan. Dit alles zodat de keuken uiteindelijk in één keer perfect gemonteerd kan worden door onze eigen monteur.

Realiseren

Voor een uniek eindresultaat is een ware vakman nodig. En wat zijn wij blij met onze eigen monteur! Een echte vakman die weet hoe hij uw keuken perfect kan monteren en aansluiten. Onze monteur gaan pas weg als u tevreden bent over het eindresultaat. Na de montage is de keuken direct gebruiksklaar zodat u kunt genieten van uw complete keuken!

Geïnspireerd?

Maak dan een afspraak of bekijk voor nog meer inspiratie onze referenties.